Kontakt
kl
l
; l
Homepage:www.peritusbouw.nl
Telefoon:0
Fax:

Bedrijfsprofiel

Voor Peritus Bouw B.V. is geen uitdaging te groot op het gebied van bouwen en verbouwen. Het stroomlijnen van bouwprojecten zien wij als onze kerntaak. Hierbij moet u denken aan verbouwen, renoveren en restaureren maar ook nieuwbouw rekenen wij tot ons vakgebied. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen woning- of utiliteitsbouw. Tevens heeft Peritus Bouw zich onlangs op het gebied van projectontwikkeling.

montage-prefab-wanden-2.jpg

Ook voor service en onderhoud kunt u met een gerust hart bij ons aankloppen. Vele tevreden klant gingen u reeds voor. Onze snelle responstijd, deskundigheid en betrouwbaarheid zijn daarbij van doorslaggevend belang geweest. Tenslotte kunnen wij u assisteren bij de inrichting van uw woning. Samen met een interieuradviseur creëert u een nieuwe look van de inrichting om uw droomhuis helemaal compleet te maken.

Onze professionals (zowel intern als externe partners) beschikken over veel ervaring en verstaan hun vak tot in detail. Hierdoor zijn we in staat beter mee te denken met u als klant. Of u nu particulier of namens een bedrijf met ons in dienst gaat, u staat altijd centraal.

Waarom u voor Peritus kiest?

Deskundigheid

We begrijpen dat nieuw- of verbouw voor u als klant geen alledaagse bezigheid is. Wij weten echter precies wat er allemaal bij komt kijken en staan u daarom graag met raad en daad bij. Onze werknemers beschikken over de juiste expertise om de verwachtingen bij ieder bouwproject weer waar te maken of zelfs te overtreffen.

Korte lijnen

We streven naar duidelijke en korte lijnen tussen ons, de klant en de uitvoerder. Dit bevordert de flexibiliteit en dat is mede bepalend voor het tijdig en succesvol afronden van een bouwproject. Peritus Bouw kan hierdoor sneller inspelen op wensen van klanten en het proces beter bewaken.

Goed opgeleid personeel

Onze professionals beschikken over de juiste scholing en de nodige praktijkervaring. Naast het continue verbeteren van processen worden onze medewerkers ook regelmatig bijgeschoold. Bovendien fungeert Pertis Bouw als erkend leerbedrijf voor de bouwprofessionals van de toekomst.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen staat hoog in het vaandel bij Peritus bouwen. Wij gaan bij bouwprojecten bewust om met materialen water en energie. Hierbij staan de gezondheid van de mens en het milieu centraal.


Benieuwd naar wat Peritus Bouw voor u kan betekenen, Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken.