Kontakt
Peritus Bouw B.V.
Turfkade 9
4461 AP Goes
Homepage:www.peritusbouw.nl
Telefoon:+31 (0)6 52 86 86 52
Fax:

Ons werkwijze

Bedrijven & particulieren

Door gedegen kennis en controle garanderen wij kwaliteit en degelijkheid van uw bouwproject. Door onze goede organisatie kunnen wij continuiteit waarborgen en u ontzorgen. Wij nemen de voortgangscontrole voor u uit handen.

U vult het contactformulier zo goed als kan volledig in of u mailt ons uw plannen aan ons door eventueel met foto's en een werkomschrijving of bestek. Wij zullen binnen enkele dagen met u contact op nemen om een afspraak te maken voor een bezoek bij u of op locatie van de werkzaamheden. Nadat wij ongeveer weten wat u van plan bent zullen wij een offerte uitbrengen voor het totale geheel. Stel u vindt onze offerte er goed uitzien en de prijs is wat u betreft in orde, dan kunt u ons uiteraard eerder berichten. Wij nemen na het uitbrengen van de offerte binnen 7 dagen contact met u op om te kijken of er nog vragen zijn. Zo ja, dan kunnen wij een nieuwe afspraak met u maken.

Samen met ons team zullen wij zorgdragen voor de uitvoering van het project tegen een redelijk tijdsbestek en doordat onze communicatielijnen vrij kort zijn kunnen wij daardoor snel schakelen.

Vakdiploma's

vakdiploma-Aannemer-bergerlijke-en-utiliteitsbouw-1.jpg vakdiploma-algemene-ondernemersvaardigheden-voor-het-bouwbedrijf-1.jpgvakdiploma-Bedrijfstechniek-bouwbedrijf-1.jpg

Onderaanneming

Waar u als aannemer handjes te kort komt bij een project, kan Peritus het werk of een deel ervan overnemen. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.