Kontakt
kl
l
; l
Homepage:www.peritusbouw.nl
Telefoon:0
Fax:

Referenties

Aanbouw / modernisering vakantiewoning in Burgh-Haamstede

Bij dit project heeft Peritus Bouw het proces geleid van het verbouwen van een vakantiewoning in Burgh-Haamstede. Door de korte communicatielijnen en deskundigheid van de werklui is dit project erg snel tot een goed einde gebracht.

Verbouwing te Vlissingen nabij de boulevard

In Vlissingen bouwt Peritus Bouw momenteel twee nieuwe appartementen. Dit project wordt gerealiseerd voor een goede relatie van ons bedrijf. De bestaande woning wordt compleet gerenoveerd en omgebouwd tot twee aparte appartementen.

Dakkapel geplaatst in Wemeldinge

Bij een klant in Wemeldinge heeft Peritus Bouw deze nieuwe dakkapel geplaats, waardoor er meer ruimte gecreeërd is in de kamer op de eerste verdieping. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden bij uw woning, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Op maat gemaakte kasten

Voor op maat gemaakte kasten bent u bij Peritus bouw aan het juiste adres. Wij kunnen u daarbij uitstekend adviseren en willigen uw wensen in voor zover mogelijk.

Realisatie nieuw zwembad

Ook niet alledaagse klussen als het maken van een zwembad kunt u met vertrouwen uit handen geven aan Peritus Bouw. Wij weten wat er bij komt kijken en we zorgen dat u jarenlang plezier heeft van uw zwembad.

Montage prefab wanden

Montage van prefab wanden kun je met een gerust hart aan Peritus bouw overlaten. Met name bij bedrijfspanden wordt dit veelvuldig toegepast.

Nieuwbouw in 's-Heer Hendrikskinderen

In 's-Heer Hendrikskinderen hebben de specialisten van Peritus Bouw deze nieuwbouwwoning gerealiseerd.

Renovatie van schuur in Kapelle

Voor een klant in Kapelle heeft Peritus bouw een schuur grondig gerenoveerd. De renovatie bestond onder andere uit het creëren van een logeerruimte. Hiervoor is een bovenverdieping gemaakt die zowel thermisch als akoestisch is geïsoleerd.

Veranda plaatsen in Yerseke

Om het woongenot van deze klant uit Yerseke te verhogen heeft Peritus Bouw een sfeervolle veranda geplaats; geheel naar de wensen van de gebruikers.

Nieuwbouw van een grote schuur / hobbyruimte

In Yerseke heeft Peritus Bouw een grote schuur / hobbyruimte gerealiseerd met een afmeting van 7 x 11 meter. De bouw is tot stand gekomen door gebruik te maken van duurzame materialen en technieken zonder afbreuk te doen aan het gebruiksgemak.

Grote verbouwing van een woning in Yerseke

In goed overleg met de klant heeft Peritus Bouw een grote verbouwing uitgevoerd aan een woning in Yerseke. De bewoners waren uiteindelijk erg tevreden met het resultaat.

Woning ombouwen tot 2 appartementen

Voor een opdrachtgever in Middelburg heeft Peritus Bouw een woning omgebouwd tot 2 appartementen.